Organist & Dirigent

Organist

Henny Visscher-Roersen is organist sinds 1975. Ze is een aantal keren

verhuisd en was achtereenvolgens organist in verpleeghuis de Wendhorst in Heerde, Wapenveld (Ger. kerk), in de grote Kerk te Epe, Biggekerke en Vlissingen, Nieuwkoop (Hervormde en Gereformeerde kerk) Zwammerdam ( 2e cantor-organist bij de Bruggen) en de protestantse kerk te Warmond. Henny speelt in diverse kerken in de Duin- en Bollenstreek en in Nieuwkoop.

 

Als organist en pianist begeleidde ze diverse koren, cantorijen en instrumentalisten. Als vaste begeleider was ze betrokken bij kamerkoor Tricinium uit Nieuwkoop. Momenteel begeleidt ze regelmatig het Maria ter Zeekoor in Noordwijk en ze is vaste begeleider van de Ionacantorij.

 

 

Dirigent

Henny leidde kinderkoren, jongerenkoren en ze was invaller bij een gemengd koor. Daarnaast was ze jarenlang dirigente van de Ursulaband te Nieuwveen, een band voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

Sinds 2014 is Henny dirigent van het nieuw opgerichte gemengde kerkkoor Ubi Caritas te Warmond. Het koor werkt mee aan kerkdiensten in de protestantse kerk te Warmond en heeft een divers repertoire. Het koor repeteteert op woensdagavond van 20-22 uur aan de Herenweg 82, te Warmond.

 

Nieuwe leden zijn welkom!

 

 

Copyright @ All Rights Reserved